X
تبلیغات
حرفه و فن دوم راهنمایی - فصل 7(خوراک)
مدرسه شهید تندگویان بندر ماهشهر

خوراك

 

 

                1-  جمله اي از نهج الفصاحه بنويسيد.

    خداوند از خوردن بدون گرسنگي ، خوابيدن بدون خستگي نفرت دارد.

 

2- چرا غذا مي خوريم؟

   انسان براي كار و فعاليت ، رشد و ترميم ، شادابي و پيشگيري و مبارزه با بيماري ها به غذاي مناسب احتياج دارد.

 

3- غذاي نا سالم چه عوارضي براي انسان ايجاد مي كند؟

   توليد بيماري و ايجاد بيماري ، مسموميت و گاهي اوقات مرگ را به دنبال خواهد داشت .

 

4- از علائم مسموميت هاي غذايي دو مورد بنويسيد.

   اسهال و استفراغ .

 

5- چه بيماري هايي از طريق غذاهاي ناسالم به بدن انسان سرايت مي كند .

   حصبه و سرطان .

 

6- غذاهاي انسان از دو منبع گياهي و حيواني تأ مين مي شود .

 

7- چه عواملي باعث فساد مواد غذايي مي شوند ؟

   نا سالم بودن مواد غذايي ممكن است مربوط به آفات و بيماري هاي گياهي و حيواني باشد و يا در مرحله ي مصرف يعني هنگام انبار كردن ، انتقال ، پخت و پز و حتي هنگام خوردن به ميكروب آلوده يا فاسد باشد.

 

8- در انتقال و نگهداري مواد غذايي به چه نكاتي بايد توجه كرد؟

    1- زمان انتقال و نگه داري مواد غذايي در حد امكان كوتاه باشد.

    2- وسايل حمل و نقل و نگه داري مواد غذايي بايد متناسب با نوع غذا و با استفاده از دانش و                                    علوم جديد در نظر گرفته شود.    

    3- حمل و نقل ، انبار و نگه داري ، توليد و توزيع مواد غذايي بايد تحت نظارت و كنترل بهداشتي مراكز مربوط باشد .

 

9- چه عواملي ممكن است انسان را دچار مسموميت كند؟

   اگر غذا در آشپز خانه ي كثيف ، با استفاده از وسايل آلوده يا توسط افراد بيمار و بي توجه به مسايل بهداشتي تهيه شود ، ممكن است انسان را دچار مسموميت كند.

 

10- از قوانين و آ ئين نامه هاي بهداشتي خاص در زمينه هاي مختف تهيه و عرضه ي مواد غذايي 4 مورد را بنويسيد.

      بهداشت مواد اوليه ، بهداشت كاركنان ، بهداشت محيط و وسايل و تجهيزات و هم چنين بهداشت نگه داري مواد غذايي .

 

11- ميان وعده هاي مجاز براي سنين كودكي و نوجواني را بنويسيد.

     انواع ميوه ها و آب ميوه هاي تازه ، شير ، تخم مرغ ، خشكبار و مغزها (پسته ، بادام ، گردو ، كشمش) ، خرما و يا استفاده از نان و پنير و گردو يا سبزي و . . .

 

12- هر كس كه مسئوليت تهيه و پخت غذا را به عهده دارد بايد با نكات بهداشتي و ايمني آشنا باشد . 

 

13- از نكاتي كه در تهيه ، پخت و نگه داري غذا بايد دقت شود 4 مورد را بنويسيد.

     1- براي چشيدن غذا از قاشق جداگانه استفاده شود.

     2- مواد غذايي خام از غذاهاي پخته جداگانه نگه داري شود.

     3- در صورت استفاده ي مجدد از غذاهاي پخته شده بايد قبل از مصرف ، آن ها را داغ كرد.

     4- زباله ها در كيسه هاي محكم و سطل دردار جمع آوري و روزانه در موقع مناسب به خارج از منزل منتقل شوند.

 

14- آشپزخانه بايد داراي يخچال ، قفسه ، ظرف شويي و كپسول آتش خاموش كن و جعبه كمك هاي اوليه باشد.  

 

15- از حوادث و خطرات آشپزخانه 5 مورد را بنويسيد.

     انفجار و آتش سوزي ، برق گرفتگي ، سوختگي و بريدگي.

 

16- رعايت نكات ايمني در آشپزخانه ضروريست. 

 

 

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه یکم اسفند 1386ساعت 13:37  توسط امير | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ
بسم الله الرحمن الرحيم

با استعانت از خداوند بزرگ به قصد خدمتگزاري به فراگيران عزيز جهت تفهيم مطالب علمي و آموزشي درس شناخت حرفه و فن بر آن شديم تا به همت دانش آموزان ممتاز كلاس دوم مدرسه راهنمايي غير انتفاعي شهيد تند گويان بندر ماهشهر نسبت به افتتاح وبلاگ آموزشي درس شناخت حرفه فن اقدام نمائيم، كه شامل سوالات كامل و جامع همراه پاسخ آنها بوده و مي تواند رهگشاي دانش آموزان عزيز و جوياي علم باشد. در پايان از دانش آموز عزيز و ممتازم جناب آقاي امير مطهر بذال كه در اين خصوص زحمات فراواني را مبذول داشته اند كمال تقدير و تشكر را بعمل آورده و اميدوارم كه همواره در تمام مراحل زندگي موفق و مؤيد باشند.
جمشيد نظارات
كارشناس آموزشي درس حرفه و فن
كارشناسي ارشد مديريت آموزشي

نوشته های پیشین
اردیبهشت 1387
اسفند 1386
بهمن 1386
آذر 1386
آرشیو موضوعی
فصل 1(فناوری و سیستم)
فصل 2 (کار با برق)
فصل 3(بهداشت)
فصل 4(کار با چوب)
فصل 5(کار با فلز)
فصل 6 (ساختمان سازی)
فصل 7 (1-خوراک 2-پوشاک)
فصل 8 (1- باغبانی 2- دامپروی 3- صنایع غذایی)
پیوندها
SalvoFire
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM